Αρχική

ΤΕΙ Κιλκίς: Ήρθε η ώρα των πράξεων

ΤΕΙ Κιλκίς: Ήρθε η ώρα των πράξεων

Η πρώτη φορά Αριστερά μας επιφυλάσσει συνεχώς πρωτόγνωρες πρακτικές. Για πρώτη φορά είδαμε να ανακοινώνονται τα εγκαίνια ενός κρατικού κτιρίου όχι από το φορέα λειτουργίας του αλλά από το γραφείο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης για πρώτη φορά είδαμε σε μια τόσο σοβαρή σε συμβολισμούς τελετή, να μην καλούνται οι θεσμικοί παράγοντες και οι βουλευτές του νομού.
Δεν θα σχολιάσω το γεγονός ότι ουσιαστικά μετά από τρεις εργολαβίες και τέσσερα χρόνια που ένα κτίριο έχει παραδοθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει εγκαίνια μετεγκατάστασης.
Αυτό που ενδιαφέρει την κοινωνία του Κιλκίς είναι να ακούσει αύριο από τα χείλη του Υπουργού δύο πράγματα:
Το πρώτο είναι η άμεση αύξηση χρηματοδότησης της λειτουργίας του ΤΕΙ Κιλκίς, έτσι ώστε να μη γίνονται οι υπάλληλοι του επαίτες.
Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι να ανακοινώσει ο Υπουργός την άμεση δημιουργία δεύτερου τμήματος, έτσι ώστε να ενισχυθεί έμπρακτα η λειτουργία του.
Τα μηχανογραφικά δελτία για τις επόμενες Πανελλαδικές εξετάσεις θα κατατεθούν σε λίγες εβδομάδες. Ευκαιρία λοιπόν για τον Υπουργό να υλοποιήσει τη δέσμευση του και να μην μείνει σε απλές εξαγγελίες. Σε μια τέτοια περίπτωση να είναι βέβαιος ότι πρώτος θα τον συγχαρώ εγώ.
 


Συνεχιζουμε με σχεδιο και ρεαλισμο

 

 

 

 


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Νεα Δημοκρατία