Αρχική

Συναντήσεις με Πρυτάνεις ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Συναντήσεις με Πρυτάνεις ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκ

           Ο Βουλευτής νομού Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποίησε συναντήσεις με τους νεοεκλεγέντες  Πρυτάνεις του ΤΕΙ Κεντρικής   Μακεδονίας              κ. Χασάπη Δημήτριο και του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης       κ. Τζιώνα Παναγιώτη.
            Σκοπός της επισκέψεως του αρχικά στον Πρύτανη του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ήταν η ενημέρωση του για την πορεία μετεγκατάστασης του παραρτήματος του ΤΕΙ Κιλκίς στο νέο κτίριο αλλά και μία γενικότερη συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων για τις δυνατότητες του κτιρίου αυτού. Ο κ. Γεωργαντάς επανέλαβε τη θέση του για την αναγκαιότητα  λειτουργίας ενός δεύτερου τμήματος και υπενθύμισε προηγούμενη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ιδρύματος Κεντρικής Μακεδονίας που  είχε τοποθετηθεί θετικά επί της προοπτικής αυτής.
            Η επίσκεψη του στον νέο Πρύτανη του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί για την κατάθεση και ψήφιση της τελευταίας τροπολογίας που αφορούσε το κτίριο στο Κιλκίς, είχε ως σκοπό μια γενικότερη συζήτηση επί των νέων αλλαγών που διαφαίνεται ότι θα προωθήσει το Υπουργείο Παιδείας στη Γ/Βάθμια εκπαίδευση. Στη συζήτηση αυτή έγινε η αναγκαία επισήμανση  από τον κ. Γεωργαντά ότι σε περίπτωση που προκύψει ένας νέος σχεδιασμός θα πρέπει να υπάρξει πλήρης εκμετάλλευση του νέου κτιρίου του ΤΕΙ καθώς πέραν όλων των άλλων παραμέτρων είναι υποχρέωση της Πολιτείας η αξιοποίηση του λόγω του τρόπου χρηματοδότησης του.
           Και με τους δύο Πρυτάνεις συμφώνησαν να βρίσκονται σε μία συνεχή επικοινωνία και συνεργασία  για όποιο ζήτημα ανακύψει.
 


Συνεχιζουμε με σχεδιο και ρεαλισμο

 

 

 

 


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Νεα Δημοκρατία