Αρχική

Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι"

Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι"

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με την ιδιότητα του  Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης συμμετείχε ως επικεφαλής στην αντιπροσωπεία των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που συναντήθηκαν χθες στη Βουλή με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για τη συνάντηση αυτή:
«Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή μεταξύ των εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Συλλόγων και Σωματείων των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
 
Στη συνάντηση οι εργαζόμενοι τόνισαν την επιτακτική ανάγκη να θεσμοθετηθεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» και να διασφαλιστούν  μόνιμες θέσεις για την εργασία τους.
 
Οι βουλευτές εξέφρασαν στους εργαζόμενους το έντονο ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τη δομή αυτή, η οποία  χάρη στη δική τους προσπάθεια έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κόσμου.
 
Η Κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει τις αόριστες και αντιφατικές δηλώσεις για τον χειρισμό των ζητημάτων των εργαζομένων, και οφείλει με ξεκάθαρο τρόπο να παρουσιάσει την πρόταση της. Η Νέα Δημοκρατία θα διατυπώσει με ορισμένο τρόπο τη θέση της όταν δημοσιοποιηθεί η πρόταση της Κυβέρνησης και δηλώνει ρητά ότι η πολύτιμη εργασιακή εμπειρία που έχει αποκτηθεί από τους εργαζόμενους στην μοναδική αυτή δομή πρόνοιας πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα εντός του υπάρχοντος θεσμικού πλαισίου».
 
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
 
 
 


Συνεχιζουμε με σχεδιο και ρεαλισμο

 

 

 

 


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Νεα Δημοκρατία