Αρχική

Σημαντική αύξηση της επιχορήγησης για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των ορεινών και παραδασόβιων περιοχών Κιλκίς και Γουμένισσας.

Σημαντική αύξηση της επιχορήγησης για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυ

Η κυβέρνηση, ανταποκρινόμενη στα δίκαια αιτήματα για την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων ορεινών και παραδασόβιων περιοχών, ενέκρινε σημαντική αύξηση των σχετικών επιχορηγήσεων για τις περιοχές που υπάγονται στα δασαρχεία Κιλκίς και Γουμένισσας.
Πέρυσι, τα συνολικά ποσά που διατέθηκαν έφτασαν τις 125.000 ευρώ, ενώ για φέτος έχουν ήδη πιστωθεί έως σήμερα τις 221.000 ευρώ.
Ως γνωστόν, πριν λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, σύσκεψη στην οποία το ζήτημα αυτό συζητήθηκε εκτενώς, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη, του Συντονιστή  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, του Διευθυντή Δασών Κιλκίς, των Δασαρχών Κιλκίς και Γουμένισσας καθώς και Προέδρων τοπικών συμβουλίων χωριών.
 
Με τη σημαντική αυτή αύξηση της επιχορήγησης, καλύπτεται ένα πολύ μεγάλο μέρος των αναγκών σε καυσόξυλα των ορεινών και ημιορεινών περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και ικανοποιείται το σχετικό αίτημα των προηγούμενων ετών.
 
 
 


Συνεχιζουμε με σχεδιο και ρεαλισμο

 

 

 

 


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Νεα Δημοκρατία