Αρχική

Ενημέρωση Γεωργαντά για την κεραία κιν. τηλεφωνίας που λειτουργεί κοντά σε Σχολ. Μονάδες

Ενημέρωση Γεωργαντά για την κεραία κιν. τηλεφωνίας που λειτουργεί κοντά σε Σχολ.

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς το Σάββατο 2/9/2017 συναντήθηκε με τους εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της πόλης του Κιλκίς, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για ζήτημα που έχει ανακύψει τελευταία με κεραία κινητής τηλεφωνίας η οποία λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό κοντά σε σχολικές μονάδες .
Έχουν ανακύψει πολλά ζητήματα τα οποία αφορούν την ανάγκη τροποποίησης του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης προστασία της υγείας των πολιτών. Ο νομοθέτης ενώ έχει ειδικές ρυθμίσεις για την περίπτωση που λειτουργούν κεραίες κοντά σε σχολικές μονάδες δεν έχει βελτιώσει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο με τις αναγκαίες δικλείδες ασφάλειας και συμμόρφωσης.
Η ανησυχία των γονέων είναι απόλυτα κατανοητή και η Πολιτεία με όλες τις υπηρεσίες της οφείλει να διερευνήσει όλα τα ζητήματα- ειδικά και γενικά- ανέκυψαν έτσι ώστε να διαμορφωθούν οι αναγκαίες συνθήκες προστασίας της υγείας των πολιτών.

@page { margin: 2cm }
p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 120%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2 }

Μέσα από τον θεσμικό μου ρόλο θα παρακολουθήσω τις σχετικές νομοθετικές διεργασίες και θα είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία η οποία κινείται εντός των νόμιμων πλαισίων.


Συνεχιζουμε με σχεδιο και ρεαλισμο

 

 

 

 


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Νεα Δημοκρατία